• Головна
  • Новини
  • Ліквідованому Держкомнацрелігій у новому бюджеті планують виділити 48 мільйонів...

Ліквідованому Держкомнацрелігій у новому бюджеті планують виділити 48 мільйонів

13.12.2010, 14:31
Ліквідованому Держкомнацрелігій у новому бюджеті планують виділити 48 мільйонів - фото 1
У проекті бюджету на 2011 рік, який Кабмін подав до Верховної Ради, виділяється кілька сотень мільйонів гривень на державні органи, яких вже немає — їх ліквідував Віктор Янукович минулого тижня.

Гроші_1.gifУ проекті бюджету на 2011 рік, який Кабмін подав до Верховної Ради, виділяється кілька сотень мільйонів гривень на державні органи, яких вже немає — їх ліквідував Віктор Янукович минулого тижня. Не усунули у новому бюджеті і статті витрат на скорочених чиновників. Так, для ліквідовано Держкомнацрелігій виділили 48 мільйонів.

Для Держкомпідприємництва під керівництвом Михайла Бродського уряд просить 32 мільйони гривень на рік. Ще 228 мільйонів пропонують віддати Держкомітету з промислової безпеки, охорони праці та гірничого нагляду, функції якого вже передали Держслужбі гірського нагляду і Держінспекції з техногенної безпеки.

Для розформованої Вищої атестаційної комісії у бюджеті закладено 4 мільйони гривень. Крім того, 24 мільйони просять для Українського інституту національної пам'яті, який раніше працював при Держуправлінні справами Президента. Щоправда, як інформує видання «Сегодня», цю установу ліквідували не повністю: замість неї Віктор Янукович доручив створити Інститут національної пам'яті як науково-дослідну установу при Кабміні.