• Головна
  • Новини
  • Сандей Аделаджа закликав своїх прихожан “брати владу” на всіх рівнях...

Сандей Аделаджа закликав своїх прихожан “брати владу” на всіх рівнях

06.12.2010, 10:25
Сандей Аделаджа закликав своїх прихожан “брати владу” на всіх рівнях - фото 1
Вперше за останні кілька місяців скандальний пастор «Посольства Божого» Сандей Аделаджа з'явився на люди. Під час служби Аделаджа закликав паству йти в депутати всіх рівнів і брати владу в країні.

Сандей.jpgВперше за останні кілька місяців скандальний пастор «Посольства Божого» Сандей Аделаджа з'явився на люди — 5 грудня він провів службу в своїй церкві в столиці. Саме під час неї Аделаджа закликав паству йти в депутати всіх рівнів і брати владу в країні.

«Якщо три роки тому зі сцени «Посольства» звучали заклики стати мільйонерами, навчитися заробляти гроші на біржах і вкладати їх в інвесткомпанії, то тепер тут нова «фішка» — взяти владу», — йдеться в повідомленні видання «Сегодня».

За інформацією видання, сам Аделаджа, якого від літа ніхто практично не бачив, з’явився на сцені раптово і «під оглушливу музику він почав скакати по сцені з українським прапором на плечах, показуючи, як треба веселитися».

Заголом, на останніх виборах 9 парафіян «Посольства Божого» стали депутатами місцевих рад. «Дев'ять депутатів — це крихта. Через чотири роки нас повинно бути набагато більше, так що готуйтеся зараз», — закликав Сандей всіх присутніх. Одного з пасторів тут же призначили головним, відповідальним за цей напрямок — йому доручили створити команду і провести навчання для майбутніх кандидатів у депутати.