• Головна
  • Новини
  • Кандидат у мери Львова П. Писарчук після перемоги А. Садового заявив, що Церква має взяти на себе відповідальність за його роботу...

Кандидат у мери Львова П. Писарчук після перемоги А. Садового заявив, що Церква має взяти на себе відповідальність за його роботу

01.11.2010, 18:57
Кандидат у мери Львова П. Писарчук після перемоги А. Садового заявив, що Церква має взяти на себе відповідальність за його роботу - фото 1

Львів’яни взяли на себе відповідальність за усе, що буде відбуватися у Львові наступні п’ять років. І важливо, щоб виборці пам’ятали, що саме вони взяли цю відповідальність. Про це сьогодні, 1 листопада, на прес-конференції у ЗІКу сказав народний депутат України, голова ЛОО Партії регіонів та кандидат на посаду міського голови Львова Петро Писарчук.

Pusarchuk.jpgЛьвів’яни взяли на себе відповідальність за усе, що буде відбуватися у Львові наступні п’ять років. І важливо, щоб виборці пам’ятали, що саме вони взяли цю відповідальність. Про це сьогодні, 1 листопада, на прес-конференції у ЗІКу сказав народний депутат України, голова ЛОО Партії регіонів та кандидат на посаду міського голови Львова Петро Писарчук.

Він зазначив, що виконав свій обов’язок і тішиться тим. «Я тішусь, що відважився і пішов на мера Львова. Ще раз дуже дякую тим виборцям, які за мене проголосували. Я чесно і правдиво ті речі декларував і вони мусять бути у Львові», – сказав Писарчук.

Звертаючись до своїх виборців, Писарчук наголосив: «Ми не програли, а відповідальність на себе взяли люди, які нам не повірили. За п’ять років ми поживемо і побачимо, як буде розвиватись місто. Відповідальність на себе в тому числі має взяти і Церква, яка агітувала за християнські цінності і говорила, що Писарчук представляє Партію регіонів. Одне діло говорити, а друге – відповідати за це. Тому Церква також має взяти на себе відповідальність за п’ять років життя у місті Львові».

«Якщо Андрій Садовий впровадить християнські цінності у владу, тоді я буду йому аплодувати. Я теж за них, але не декларативно, а своїм життям кожного дня», – додав Петро Писарчук.

Довідка від РІСУ: Згідно з результатами екзит-полу, проведеного компанією "Соціоінформ", перемогу на виборах львівського міського голови 31 жовтня здобув Андрій Садовий, набравши 46,3% голосів. Кандидат від Партії Регіонів Петро Писарчук набрав 19% голосів. Петро Писарчук привітав свого суперника, чинного мера Андрія Садового, із перемогою на виборах.

Практика задіяння у виборчий процес авторитету Церкви, як інституції з великим рейтингом довіри громадян, для України і Львова, зокрема, не нова. До такої практики вдавався і сам Петро Писарчук, бо напередодні виборів у Львові був поширений інформаційний бюлетень "Слово правди", де йшлося про заслуги доброчинця Петра Писарчука перед Церквою, йшлося про те, що він розпочав вибори з молитви в соборі Юра, розповідалося як кандидат у мери допомагає зберігати храми, що П. Писарчук є спонсором фільму про Патріарха УГКЦ Йосифа Сліпого. На зворотній сторінці інформаційного бюлетеня була вміщена велика фотографія Петра Писарчука, якого причащає Папа Римський.