• Головна
  • Новини
  • ВО "Свобода" у списку кандидатів в депутати до Вінницької облради висунула єпископа УПЦ КП...

ВО "Свобода" у списку кандидатів в депутати до Вінницької облради висунула єпископа УПЦ КП

29.09.2010, 12:34
ВО "Свобода" у списку кандидатів в депутати до Вінницької облради висунула єпископа УПЦ КП - фото 1
Конференція Вінницької обласної організації ВО «Свобода» відбулася 28 вересня. Під час засідання делегати конференції висунули кандидатів до Вінницької обласної ради. Під другим номером у списку — єпископ Вінницький і Брацлавський УПЦ КП владика Онуфрій (Хаврук).

Єпископ_Онуфрій_Хаврук.jpgКонференція Вінницької обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Свобода» відбулася 28 вересня. Під час засідання делегати конференції висунули кандидатів до Вінницької обласної ради — 45 осіб. Під другим номером у списку — єпископ Вінницький і Брацлавський УПЦ КП владика Онуфрій (Хаврук).

Окрім того, як повідомив РІСУ прес-секретар Вінницької обласної організації ВО «Свобода» Андрій Толстой, у списку від Вінницької обласної організації партії «Свобода» до місцевих рад також йдуть 15 священиків УПЦ КП.

За словами заступника голови Вінницької обласної організації ВО «Свобода» Олексія Фурмана (№1 у списку), за останній рік підтримка свободівців на Вінниччині суттєво зросла.

"Ріст довіри людей до нашої політичної сили пояснюється тим, що мешканці Вінниччини стали отримувати більше достовірної інформації про ВО "Свобода". Стереотипи щодо українських націоналістів, які протягом десятиліть навіювали людям комуністи та їх наступники-українофоби, руйнуються. Люди більше не вірять тим політичним силам, які зрадили їх, забезпечивши "тушками" антиукраїнську більшість у парламенті України. Подоляни усвідомлюють, що, окрім націоналістів, ніхто не зможе захистити їхні права у місцевих радах», — наголосив він.