• Головна
  • Проекти
  • Єпископи з РКЦ та УПЦ запевнили Віктора Януковича в молитовній підтримці...

Єпископи з РКЦ та УПЦ запевнили Віктора Януковича в молитовній підтримці

19.02.2010, 15:00
Єпископи з РКЦ та УПЦ запевнили Віктора Януковича в молитовній підтримці - фото 1
Єпископ Києво-Житомирської дієцезії РКЦ побажав Віктору Януковичу здоров’я і наснаги та щедрого Божого благословення. З обранням на пост Президента голову «Партії регіонів» привітав і митрополит Донецький та Маріупольський УПЦ Іларіон (Шукало).

Станіслав_Широкорадюк_1.jpgКИЇВ — Єпископ Києво-Житомирської дієцезії РКЦ в Україні Станіслав Широкорадюк від імені усієї дієцезії, вітаючи побажав Віктору Януковичу здоров’я і наснаги та щедрого Божого благословення у всіх благих починаннях і поступі. Декілька днів перед цим з обранням на пост Президента голову Партії регіонів привітав митрополит Донецький і Маріупольський УПЦ Іларіон (Шукало).

«Вибір українського народу поклав на Ваші плечі ношу великої відповідальності. Тому у ці дні ми запевняємо Вас у нашій молитовній пам’яті про Вас та увесь український народ, а також від щирого серця зичимо Вам Божої допомоги у праці задля добра нашої країни та усіх її громадян», — йдеться у вітанні єпископа Станіслава. Про це інформує офіційний сайт Партії регіонів.

Після офіційного оголошення Центральною виборчою комісією результатів виборів Президента України, 15 лютого, митрополит Донецький і Маріупольський УПЦ Іларіон надіслав Віктору Януковичу привітання від імені єпископату, духовенства, мешканців Донеччини.

Іларіон_Шукало.jpg«Воля Божа, здійснена через справу рук людських, нині покладає на Вас владний тягар піклування про громадян нашої країни. Несіть його гідно, пам'ятаючи про кожну людину як про ближнього, що потребує Вашої уваги і турботи. Знаючи Вас як досвідченого керівника і адміністратора, виражаю надію про те, що з Божою допомогою і сприянням однодумців під Вашим керівництвом наш народ здолає всі труднощі, що випали на його долю».

Митрополит Іларіон, як інформує прес-служба Донецької єпархії УПЦ, також запевнив Віктора Януковича у молитві: «Прийміть щирі привітання єпископату, духовенства, мешканців Донеччини, які разом з усіма віруючими нашої Церкви моляться про Ваше здоров'я».

Як РІСУ уже повідомляла, Віктора Януковича уже привітав і Предстоятель УПЦ Митрополит Володимир.