• Головна
  • Проекти
  • Митрополит УПЦ привітав свого партійного лідера з обранням на пост Глави держави...

Митрополит УПЦ привітав свого партійного лідера з обранням на пост Глави держави

11.02.2010, 13:28
Митрополит УПЦ привітав свого партійного лідера з обранням на пост Глави держави - фото 1
Від імені духовенства і віруючих Одеської митрополії УПЦ, православної громадськості Одеси і від себе особисто митрополит Одеський та Ізмаїльський УПЦ Агафангел (Саввін) привітав Віктора Януковича «з благословенною Богом перемогою на виборах».

Вітання_1.jpgОДЕСА — Від імені духовенства і віруючих Одеської митрополії УПЦ, православної громадськості Одеси і від себе особисто митрополит Одеський та Ізмаїльський УПЦ Агафангел (Саввін) привітав Віктора Януковича «з благословенною Богом перемогою на виборах Президента України». «Радію радістю Вашою. Наші молитви, звернені до Бога, почуті і прийняті Ним. З обранням Вас, дорогий Вікторе Федоровичу, на високий і відповідальний пост Президента України, народ нашої країни пов'язує найсвітліші надії на зміни для кращого майбутнього Української держави», — йдеться у вітанні митрополита Агафангела лідеру Партії регіонів.

Як інформує прес-служба Одеської митрополії УПЦ, владика Агафангел наголосив у зверненні до Віктора Януковича: «У Вашій особі народ України бачить видатного державного, політичного і суспільного діяча, здатного відродити економіку України, принести людям щастя, благополуччя, об'єднати український народ, зробити зміни в зовнішній і внутрішній політиці Української держави, відновити втрачені за останні п'ять років історичні багатовікові братські зв'язки між Україною і Росією».

Митрополит Агафангел висловив розуміння усієї важкості та відповідальності служіння, яке «лягає на плечі Віктора Януковича». Водночас митрополит УПЦ, який також є депутатом Одеської облради від Партії регіонів, запевнив Віктора Януковича, що, оскільки той є «людиною Церкви», то його плечі витримають таку ношу.

«Властива Вам глибока віра... допоможе Вам здійснювати Ваше служіння успішно. Про це наші святі молитви до Бога. Бажаю Вам, дорогий Вікторе Федоровичу, здоров'я, радості, щастя, невичерпної енергії і всесильної допомоги Божої в майбутній Вашій високій державній, багатогранній, творчій діяльності на благо народу України і процвітання Української держави, в торжестві перемоги правди над брехнею, добра над злом, в затвердженні миру і згоди в суспільстві. Молюсь, нехай зберігають Вас Небесні Сили!», — додав митрополит.