• Головна
  • Проекти
  • "Партія Регіонів стала на захист свободи віросповідання", – інформація від прес-служби «Посольства Божого»...

"Партія Регіонів стала на захист свободи віросповідання", – інформація від прес-служби «Посольства Божого»

28.01.2010, 17:09
"Партія Регіонів стала на захист свободи віросповідання", – інформація від прес-служби «Посольства Божого» - фото 1
Прес-служба «Посольства Божого» цитує висловлювання народного депутата Верховної Ради України III скликання В. Шушкевича, який висловив підтримку Партії Регіонів.

partia_regionov.jpgКИЇВ – Прес-служба «Посольства Божого» цитує  висловлювання народного депутата Верховної Ради України III скликання В. Шушкевича, який висловив підтримку Партії Регіонів. Приводом цього стало відкликання ініціатором від Партії регіонів проекту Закону про внесення змін і доповнень до Закону України «Про свободу совісті та релігійні організації» щодо заборони діяльності тоталітарних релігійних сект (5473), поданий 2009 року.

Відкликання цього законопроекту його ініціатором у прес-службі релігійної громади характеризують як «захист свободи віросповідання християн по всій території України». І стверджують, що «політичні опоненти Партії Регіонів намагаються спекулювати на почуттях віруючих людей і всіляко залякують їх забороною діяльності церков».

Володимир Шушкевич, якого цитує«Посольство Боже», зокрема, заявив: «Партія Регіонів пропагує демократичні принципи і свободи, і неодноразово підтримувала найбеззахисніших, знедолених і залишених громадян нашої країни. Духовність і віра стали наріжним каменем діяльності Партії Регіонів, і тому знаходять всебічну підтримку в наших серцях. Очевидно, що Партія Регіонів керується вічними цінностями, про які ми невпинно проповідуємо в наших церквах, цінностями, які стануть основою майбутнього процвітання України. Сьогодні Бог дав нам вирішальний голос і право зробити вибір на користь майбутнього України і майбутнього наших дітей. Ми сподіваємося на кардинальні зміни і єдність християн і віримо, що станеться те, про що говорив Соломон: "Перевага ж країни в цілому є цар, який дбає про країну"».