• Головна
  • Новини
  • Християни віри євангельської моляться за мир і свободу в Україні...

Християни віри євангельської моляться за мир і свободу в Україні

19.12.2009, 16:01
Християни віри євангельської моляться за мир і свободу в Україні - фото 1
Старший єпископ Церков Християн віри євангельської України Михайло Паночко звернувся до вірних України, Іспанії, США та Канади із закликом молитись за мир і свободу в Україні після президентських виборів.

panochko.jpgКИЇВ – Звершувати молитву за мир і свободу в Україні напередодні президентських виборів в Україні закликають єпископи Церкви Християн віри євангельської. З відповідним листом до вірних в Україні, Іспанії, США і Канаді звернувся страший єпископ ЦХВЄУ Михайло Паночко.

За словами єпископа М.Паночка, зараз в Україні є свобода для вільного сповідання віри і проповіді Євангелія, будуються тисячі молитовних домів, а християни мають можливість виховувати дітей та молодь в науці Господній.

«Ми прагнемо, щоби ця свобода в Україні продовжилась, щоби ми і наші діти жили у мирі та спокої. Але ситуація, яка складається в суспільстві, говорить про тривожні тенденції, що можуть обернутись несподіваним лихом для всієї країни», – йдеться у документі.

У зв’язку із цим старші священнослужителі Церкви християн віри євангельської України на засіданні Комітету ЦХВЄУ одноголосно прийняли рішення звершувати молитви з постом кожної п’ятниці, аж до президентських виборів (18, 25 грудня 2009 р., 1, 8 та 15 січня 2010 року).

«Ми закликаємо всіх молитися за край, у якому ми проживаємо; за тих, хто знаходиться при владі, а також за тих, хто прийде до влади в Україні після чергових виборів. Ми віримо, що голос Божого народу є дуже важливим у вирішенні найскладніших питань, що виникають у нашому суспільстві. Адже Святе Письмо вчить, що «багато може щира молитва праведного»», – зазначено у зверненні Михайла Паночка.