Під Лаврою чергують 10 автобусів міліції

13.08.2014, 12:31
Під Лаврою чергують 10 автобусів міліції - фото 1
Під Києво-Печерською Лаврою, де відбудуться вибори нового предстоятеля УПЦ МП, чергують десять автобусів із працівниками міліції.

3516cf9-lavry-otdat-tserkvi-m.jpgПід Києво-Печерською Лаврою, де відбудуться вибори нового предстоятеля УПЦ МП, чергують десять автобусів із працівниками міліції. 

Згідно з повідомленням, у Лаврському провулку перебувають близько трьохсот силовиків у повному екіпіруванні, шоломах, бронежилетах та зі щитами.

Як повідомляє «Тиждень», вранці 13 серпня під Лаврою відбувся мітинг партії Народний Рух України (НРУ). За словами голови київської організації НРУ Віктора Горбача, активісти закликали церковників до створення Єдиної Помісної Православної Церкви.

«Якщо Церква перебуває на нашій території, вона повинна підтримувати Україну. У нормальних державах церкву, яка виступає проти країни, просто заборонили б як терористичну організацію», – заявив Горбач.

Нагадаємо, 13 серпня в Свято-Успенській Києво-Печерській Лаврі в трапезній палаті Храму преподобних Антонія і Феодосія обиратимуть серед 74 чинних єпископів нового главу УПЦ (МП).