Владика Павло повернув журналістці телефон з шоколадкою

28.09.2012, 10:57
Владика Павло повернув журналістці телефон з шоколадкою - фото 1
Митрополит Вишгородський і Чорнобильський УПЦ (МП), намісник Києво-Печерської Лаври Павло повернув телефон iPhone 4 журналістці Корреспондента Ксенії Карпенко.

митрополит ПавлоМитрополит Вишгородський і Чорнобильський УПЦ (МП), намісник Києво-Печерської Лаври Павло повернув телефон iPhone 4 журналістці Корреспондента Ксенії Карпенко. Про це дівчина написала на своїй сторінці в Facebook, повідомляє Gazeta.ua.

"Телефон повернули. Від владики Павла в якості привіту - шоколадка і іконка. Телефон в нормальному стані, але так бридко від того, що чиїсь руки лазили в моїх особистих фото та відео. Останні відео - стерті", - зазначила вона.

Інцидент між Карпенко і митрополитом Павлом стався 24 вересня. Журналіст вирішила запитати у священнослужителя про його майно та інші недешеві предмети, які його оточують, а він відібрав у неї iPhone.

Не допомогла і міліція, в яку звернулася журналістка. Щоб отримати телефон назад Карпенко звернулася до депутата-регіонала Василя Горбаля, який зараз балотується в Києві як самовисуванець і добре знає владику Павла. Зі свого боку Василь Горбаль побажав журналістці смирення і прощення. Міліція від коментарів щодо інциденту відмовилася.