• Головна
  • Новини
  • Вкладники «Кінгз-Кепітал», пов'язаного з Сандеєм Аделаджою, пікетували представництво МВФ...

Вкладники «Кінгз-Кепітал», пов'язаного з Сандеєм Аделаджою, пікетували представництво МВФ

02.09.2011, 10:31
Вкладники «Кінгз-Кепітал», пов'язаного з Сандеєм Аделаджою, пікетували представництво МВФ - фото 1
У кримінальній справі відносно посадових осіб групи компаній King `s Capital проходить лідер церкви" Посольство Боже "нігерійський пастор Сандей Аделаджа.

Пікет.gifПід будівлею зібралися в основному пенсіонери, які заявили, що обмануті українськими кредитними спілками «Український фінансовий союз», «13 зарплата», «Профі-Центр 2004», «Бізнес партнерство», «Фінанси і допомогу», «Український кредитний альянс», «Всеукраїнське народне кредитне товариство», ТОВ «Кінгз-Кепітал», повідомляє Новий регіон.
 
У кримінальній справі відносно посадових осіб групи компаній King `s Capital проходить лідер церкви" Посольство Боже "нігерійський пастор Сандей Аделаджа.
 
Крім цього, у пікеті взяли участь вкладники комерційних банків «АРМА», «Європейський банк розвитку та заощаджень», «Олбанк», «Інтерконтінентбанк», «Гарант» і т.п.
 
Як заявили організатори, загальне число обдурених вкладників кредитних спілок складає 3263 людини, які домагаються повернення 1,22 млрд грн.
 
Присутні принесли звернення до представництва МВФ на Україну з закликом при виділенні чергового траншу кредиту згадати про збанкрутілі українські банки і про ошуканих вкладників.
 
Учасники акції стверджують, що надії на правоохоронні органи, прокуратуру, державну владу в обдурених пенсіонерів вже не залишилося. Керівництво представництва МВФ в Україні до мітингувальників так і не вийшло.