• Головна
  • Новини
  • Українські підприємці закликали Патріарха Московського благословити Януковича на ветування Податкового кодексу...

Українські підприємці закликали Патріарха Московського благословити Януковича на ветування Податкового кодексу

24.11.2010, 09:25
Українські підприємці закликали Патріарха Московського благословити Януковича на ветування Податкового кодексу - фото 1
Учасники акції протесту на Майдані Незалежності в Києві просять Патріарха Кирила, який перебуває з візитом в УКраїні, благословити Президентом України на ветування Податкового кодексу України.

Протест.gif_1.gifУчасники акції протесту на Майдані Незалежності в Києві просять Патріарха Кирила, який перебуває з візитом в УКраїні, благословити Президентом України на ветування Податкового кодексу України. Про це зі сцени на Майдані, звертаючись до Предстоятеля РПЦ, заявив один з учасників мітингу. «Я звертаюсь до Патріарха Кирила благословити Президента Януковича на рішучий крок, який називається вето Податкового кодексу», — сказав він.

При цьому, як інформує УНІАН, люди, які стоять на площі, підтримали його гучними вигуками.

Акцію протесту проти набуття чинності Податковим кодексом, прийнятим Верховною Радою минулого тижня, на Майдані Незалежності у Києві підприємці розпочали 22 листопада. Активісти вимагають, щоб Президент застосував вето до цього закону.

Того ж дня Окружний адміністративний суд Києва за позовом КМДА заборонив проведення масових заходів 22-26 листопада у центрі Києва. Як пояснили в мерії, таке рішення прийнято “у зв’язку з візитами іноземних делегацій з 21 до 24 листопада 2010 року...”. Однак підприємці заявили, що не мають наміру виконувати рішення суду і залишати Майдан Незалежності.