У Сімферополі озброєні люди оточили мечеть

28.01.2016, 14:16
У Сімферополі озброєні люди оточили мечеть - фото 1
У Сімферополі озброєні люди оточили мечеть. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив глава ЦВК Курултаю Заїр Смедляєв.

озброєні.jpgУ Сімферополі озброєні люди оточили мечеть. Про це на своїй сторінці в Facebook  повідомив глава ЦВК Курултаю Заїр Смедляєв, інформує «15 хвилин».

«Зараз повідомили про те, що мечеть на вул. Мокроусова в м.Сімферополі оточена озброєними людьми в балаклавах. Не впускають навіть для здійснення намазу. Цікаво з чийого благословення все це відбувається? То перевірка в дитячому кримськотатарською центрі Аlıf, тепер тут, і все це в порядку речей! », – написав він.

Раніше, 27 січня, в Джанкої перевірка нагрянула в невеликий кримськотатарський дитячий центр «Elif». За словами місцевої громадськості, це була велика група перевіряючих у складі представників ФСБ, поліції, прокуратури, СЕС.

В результаті перевірки було вилучено документи, аж до сертифікатів на миючі засоби. Працівники дитячого центру були «запрошені» на бесіду в правоохоронні органи, де цікавилися, чим займається центр, чого і як навчають  дітей.