Капелан УГКЦ отримав відзнаку від Президента України

12.11.2018, 15:26
Капелан УГКЦ отримав відзнаку від Президента України - фото 1
Священик УГКЦ Михайло Дзюба є адміністратором церкви Введення в храм Пресвятої Діви Марії с. Нижній Вербіж. Від початку протистоянь на Майдані та в час Революції гідності священик не стояв осторонь.

Священик УГКЦ Михайло Дзюба є адміністратором церкви Введення в храм Пресвятої Діви Марії с. Нижній Вербіж. Від початку протистоянь на Майдані та в час Революції гідності священик не стояв осторонь, повідомляє Департамент інформації УГКЦ.

Дзюба.jpg

Сьогодні він продовжує здійснювати душпастирську опіку в зоні бойових дій будучи капеланом добровольчого військового підрозділу «Чорна сотня».

Неодноразово священик збирав та перевозив на схід благодійну допомогу для військовослужбовців. А крім того, довкола себе о. Михайло гуртує молодь, виховуючи її  на засадах християнської моралі та патріотичного духу.

9 листопада після Літургії в Івано-Франківському катедральному соборі Воскресіння Христового капелан отримав відзнаку від Президента України «За гуманітарну участь в антитерористичній операції». Також зі словами вдячності нагороду «За честь і звитягу» о. Михайлу вручив Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.