Ветерани АТО молилися у Меджугор'є

05.09.2018, 09:51
Ветерани АТО молилися у Меджугор'є - фото 1
У період з 24 по 31 серпня воїни АТО, волонтери, капелани та їх родини взяли участь у паломництві до Меджугор'є (Боснія і Герцоговина). Поїздку організував паломницький центр Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ спільно з Молодіжною комісією.

У період з 24 по 31 серпня воїни АТО, волонтери, капелани та їх родини взяли участь у паломництві до Меджугор'є (Боснія і Герцоговина). Поїздку організував паломницький центр Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ спільно з Молодіжною комісією. Про це інформує прес-служба Івано-Франківської архиєпархії УГКЦ.

молитваw.jpg

Духовний супровід паломникам склав Голова Молодіжної комісії о. Іван Сас та працівник комісії о. Зеновій Слоїк.

Подорож складалася з декількох етапів. Найважливішим моментом заходу була спільна духовно-молитовна програма. Вона містила в собі щоденні Божественні Літургії, молитви на вервиці на горі Подбордо, розважання над Хресною Дорогою Ісуса Христа на горі Крижавіц, а також спільні духовні вечірні розважання. Особливо прочани молилися за мир  для України та зцілення усіх постраждалих від війни.

Другою частиною подорожі була можливість відпочити на узбережжі Адріатичного моря в Хорватії. Цей етап прощі дозволив нашим прочанам відпочити в дружній компанії, а також по-особливому пережити Божу любов до кожного.

Як йдеться у повідомленні, все це становить один із важливих аспектів успішної реабілітації ветеранів АТО.

молитва-2w.jpg