• Головна
  • Новини
  • Балух голодує 37-й день у російській в'язниці: до нього не пустили архиєпископа УПЦ КП...

Балух голодує 37-й день у російській в'язниці: до нього не пустили архиєпископа УПЦ КП

25.04.2018, 10:24
Балух голодує 37-й день у російській в'язниці: до нього не пустили архиєпископа УПЦ КП - фото 1
23 квітня в кримському СІЗО до політв'язня Володимира Балуха не пустили громадського захисника архиєпископа Сімферопольського і Кримського Климента.

23 квітня в кримському СІЗО до політв'язня Володимира Балуха не пустили громадського захисника архиєпископа Сімферопольського і Кримського Климента.

Український активіст голодує 37-день у російській в'язниці окупованого Криму, повідомила Кримська правозахисна група на своїй сторінці у Facebook.

Балух.jpg

"У захисника попросили постанову (ухвалу) суду окремим документом. При цьому у владики Климента не прийняли виписку судового засідання, на якому "Роздольненський районний суд" задовольнив клопотання адвоката засудженого українця про включення в процес Климента як громадського захисника Балуха", - йдеться у повідомленні.

Володимир Балух голодує із 19 березня 2018-го, оголосив безстрокове голодування після винесення йому несправедливого і незаконного вироку у сфабрикованій проти нього кримінальній справі.

В окупованому Криму адміністрація СІЗО Сімферополя вирішила перемістити політв'язня Володимира Балуха в карцер. Активіст 20 квітня повідомив про це своєму адвокатові. Про це повідомляє Gazeta.ua.