На Великдень були поранені п'ять українських військових

09.04.2018, 10:00
На Великдень були поранені п'ять українських військових - фото 1
Сепаратисти застосовували заборонену Мінськими угодами зброю. Стріляли з 120-мм мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів.

За минулу добу в зоні АТО сепаратисти 35 раз обстріляли позиції ВСУ, п'ять військових отримали поранення. Про це в Facebook повідомляє прес-центр штабу АТО, інформує bigmir.net.

війна.jpg

"На Луганському напрямку із заборонених 120 мм мінометів, а також мінометів калібру 82 мм, гранатометів, великокаліберних кулеметів агресор обстрілював наші зміцнення біля Луганського", - йдеться в звіті.

З гранатометів, великокаліберних кулеметів і снайперської зброї вогонь вівся по захисниках Світлодарська. Також гранатомети застосовувалися неподалік Кримського і Валуйського. На Донецькому напрямку з гранатометів і стрілецької зброї агресор вів вогонь по наших укріпленнях біля Водяного, Лебединського, Богданівки, Кам'янки, Харчовик і Широкино ", - підкреслили в штабі. Крім цього, в районі Богданівки ворог застосував озброєння БМП, неподалік Водяного, Гнутова і Харчовик - великокаліберні кулемети. за захисників Авдіївки, Павлопіль, Талаківці і Шахти Бутівка сепаратисти застосували стрілецьку зброю, а по захисниках Широкино - вівся снайперський вогонь.