• Головна
  • Новини
  • Учасники АТО звернуться до українців, влади та правоохоронців щодо «антидержавницької діяльності церков Московського Патріархату»...

Учасники АТО звернуться до українців, влади та правоохоронців щодо «антидержавницької діяльності церков Московського Патріархату»

17.01.2018, 09:36
Учасники АТО звернуться до українців, влади та правоохоронців щодо «антидержавницької діяльності церков Московського Патріархату» - фото 1

Учасники АТО 22 січня о 14.00 на прес-конференції в Укрінформі оприлюднять "Відкрите звернення учасників АТО до українського народу, Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, правоохоронних органів та органів місцевого самоврядування щодо антидержавницької діяльності на території України церков Московського Патріархату".

Учасники АТО 22 січня о 14.00 на прес-конференції в Укрінформі оприлюднять "Відкрите звернення учасників АТО до українського народу, Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, правоохоронних органів та органів місцевого самоврядування щодо антидержавницької діяльності на території України церков Московського Патріархату".

АТО.jpg

Організовує захід ГО «Товариство ветеранів АТО Запоріжжя». 

Участь у прес-конференції візьмуть: Олег Коломоєць – Голова ГО «Товариство ветеранів АТО Запоріжжя»; Олександр Дяченко – громадський діяч; Микола Колесник – командир 40 батальйону «Кривбас»; Тетяна Деркач – публіцист-релігієзнавець; представники козацьких організацій Запорізької області; представники учасників АТО Львівської, Чернігівської, Дніпропетровської та інших областей України.

Організатори заходу заявляють, що від початку російської агресії проти України Українська Православна Церква, що підпорядкована Московському Патріархату, виявляє свою антиукраїнську та антидержавницьку  позицію. Бійці переконані в тому, що події у прифронтовій Запорізькій області є свідченням злочину проти життя та здоров’я громадян України, відверто направлені на дестабілізацію ситуації в державі. Ветерани АТО закликають припинити діяльність на території України Української  Православної  Церкви, що підпорядкована Московському Патріархату, як такої, що має екстремістський характер та здійснює діяльність, спрямовану на підрив державного суверенітету та територіальної цілісності України.