• Головна
  • Новини
  • Відомого капелана УГКЦ Степана Суса нагородили медаллю "За заслуги перед Збройними Силами України"...

Відомого капелана УГКЦ Степана Суса нагородили медаллю "За заслуги перед Збройними Силами України"

07.12.2016, 16:05
Відомого капелана УГКЦ Степана Суса нагородили медаллю "За заслуги перед Збройними Силами України" - фото 1

Відмого священнослужителя-капелана, настоятеля львівського гарнізонного храму св. Петра і Павла УГКЦ Степана Суса 7 грудня нагородили медаллю "За заслуги перед Збройними Силами України". Нагороду священику вручили у Києві. Про це о. Степан повідомив на своїй Фейсбук-сторінці.

154_n.jpg-sss.jpgВідмого священнослужителя-капелана, настоятеля львівського гарнізонного храму св. Петра і Павла УГКЦ Степана Суса 7 грудня нагородили медаллю "За заслуги перед Збройними Силами України". Нагороду священику вручили у Києві. Про це о. Степан повідомив на своїй Фейсбук-сторінці.

«Служу Українському народу!

Сьогодні в Києві отримав нагороду від начальника Генерального штабу - Головокомандрувача Збройних сил України, генерала армії України В. М. Муженка медаль "За заслуги перед Збройними Силами України"», - написав він.

«Я пишаюсь, що можу бути поруч наших воїнів уже 11 років поспіль!», - додав священик.

Отець Степан Сус, є настоятелем відомого на всю Україну осередку військового капеланства храму св. Петра і Павла. Він і зараз разом з солдатами вирушає у багатокілометрові польові виходи і переконує, що перебуває у хорошій формі.

Учора, 6 грудня, громада церкви відзначила п’яту річницю з дня свого відродження. Його відкриття приурочили до 20-річчя утворення Збройних Сил України.