• Головна
  • Новини
  • Благодійна виставка іконопису у львівському храмі триватиме на два тижні довше...

Благодійна виставка іконопису у львівському храмі триватиме на два тижні довше

25.07.2016, 13:19
Благодійну виставку іконопису «Митці – воїнам» у львівському гарнізонному храмі Петра і Павла продовжили ще на два тижні.

Благодійну виставку іконопису «Митці – воїнам» у львівському гарнізонному храмі Петра і Павла продовжили ще на два тижні. Про це повідомляють волонтери ГО «Допоможи фронту» у Facebook.

«Благодійна виставка іконопису «Митці – воїнам» у львівському гарнізонному храмі Петра і Павла триває і станом на сьогодні зібрано: 101 865 грн, €300, $100. Завдяки зібраним коштам ми вже замовили тепловізор», – йдеться у дописі.

Волонтери додають, у зв’язку з тим, що багато людей замовили додаткові ікони для себе, а також зважаючи на великий запит, вони разом з св. отцями і художниками, вирішили продовжити виставку ще на два тижні.

«Тож, хто не встиг ще побувати на виставці і придбати ікону, тим самим допомігши нашим хлопцям на передовій, то маєте таку можливість у наступні два тижні.

Завдання мінімум виконане. Тепловізор куплено, тепер маємо амбітну мету назбирати на ще один, а можливо і два. Дякуємо за вашу небайдужість!», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 11 липня, у львівському гарнізонному храмі Петра і Павла відкрили благодійну виставку іконопису «Митці – воїнам». Таким чином художники разом із громадською організацією «Допоможи фронту» збирають кошти на тепловізор для українських бійців на передовій.