• Головна
  • Новини
  • Кримські священики УПЦ (МП) благословляють новобранців на службу в російській армії...

Кримські священики УПЦ (МП) благословляють новобранців на службу в російській армії

03.11.2015, 10:36
28 жовтня у Севастополі відбулася перша осіння відправка до Збройних сил Росії майбутніх моряків-чорноморців. Молебень перед початком "ратного служіння" відправив помічник командувача Чорноморським флотом РФ протоєрей Олександр Бондаренко.

28 жовтня у Севастополі відбулася перша осіння відправка до Збройних сил Росії майбутніх моряків-чорноморців. Молебень перед початком "ратного служіння" відправив помічник командувача Чорноморським флотом РФ протоєрей Олександр Бондаренко. Також на церемонії були присутні представники міського "уряду", муніципальних утворень та російського військового комісаріату Севастополя.

1 грудня у республіканському військовому комісаріаті у Сімферополі відбулося урочисте відправлення поповнення до лав Збройних сил Росії. У заході взяли участь "перший заступник голови ради міністрів Республіки Крим" Михайло Шеремет, представник постійного представника російського президента у "Кримському федеральному окрузі", ветерани Другої світової війни, батьки та родичі молодих призовників.

Від Сімферопольської і Кримської єпархії у заході взяв участь керівник військового відділу єпархії протоєрей Дмитро Кротков, який від імені Митрополита Сімферопольського і Кримського Лазаря привітав майбутніх "захисників вітчизни". Священик повчальними словами побажав усім призовникам здоров'я та мудрості, терпіння та спритності, і щоб вони пам'ятали про те, що захист вітчизни (мається на увазі Росія) та боєздатність вояка полягає у силі духу та у вірі, любові до батьківщини (тобто Росії) та готовності будь-якої миті захистити свій дім, своїх рідних і близьких за словом Христовим: "Немає більшої любові, ніж душу свою покласти за близьких своїх". Про це повідомляє сайт Сімферопольської і Кримської єпархії УПЦ (МП).