• Головна
  • Новини
  • П’ятидесятники придбали позашляховик для проповідування та благодійності у зоні АТО...

П’ятидесятники придбали позашляховик для проповідування та благодійності у зоні АТО

05.08.2015, 09:58
П’ятидесятники придбали позашляховик для проповідування та благодійності у зоні АТО - фото 1
У військових капеланів київської церкви «Скинія» та тих, хто служить із ними пліч-о-пліч з інших церков столиці, з’явився новий позашляховик. Автомобіль, призначений для євангелізаційної та благодійної роботи у зоні бойових дій.

позашляховик.jpgУ військових капеланів київської церкви «Скинія» та тих, хто служить із ними пліч-о-пліч з інших церков столиці, з’явився новий позашляховик. Автомобіль, призначений для євангелізаційної та благодійної роботи у зоні бойових дій, повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на сайт Церкви християн віри євангельської України (ЦХВЄУ).

«Слава Богу за цих людей!», - кажуть у церкві про меценатів з столичної компанії Building Design Company.

«Завдяки цьому автотранспорту ми можемо бути більш мобільними, - розповідає військовий священнослужитель Мар'ян Михайлишин. – Можемо потрапити у ті місця, в які пішки дійти практично неможливо. Тому хочеться дякувати церкві, що вона складається з тих людей, які нахиляють своє серце, щоб жертвувати на служіння військових капеланів».

Ще один військовий пресвітер Володимир Михайленко ділиться своїми переживаннями: «Ми несемо там служіння примирення: вчимо солдатів не бути жорстокими, вміщати супротивника, але основне наше призначення – проповідь Євангелія. Ми любимо цю країну, любимо людей і виконуємо накази Господні, і це дає нам силу в служінні. Вдячні серця, відповідна реакція, взаємна любов з приймаючої сторони (воїнів і людей, з якими спілкуємося) спонукає нас йти туди знову і знову».