УПЦ в США підтримує фінансово родини загиблих прикарпатських правоохоронців

Родини загиблих прикарпатських правоохоронців та тяжкохворого бійця спецбатальйону отримали допомогу від Української Православної Церкви з США.

«Чотири міліцейські сім’ї отримали по одній тисячі доларів США від владики Даниїла Зелінського – правлячого архиєреєя Західної єпархії Української Православної Церкви в США, –розповідає Зорина Кречко з СГЗ УМВС в Івано-Франківській області. – Таку ж матеріальну допомогу від імені парафіян-українців зі Сполучених Штатів Америки отримали ще сім родин з Івано-Франківщини, родичі яких загинули або отримали тяжкі поранення в зоні проведення бойових дій у східному регіоні України».

Допомогу родини героїв отримали з рук свого земляка з Прикарпаття владики Даниїла Зелінського.

«Я вже не вперше на Україні з такою місією, –каже владика. – Протягом останнього року, з благословення нашого митрополита, я мав змогу вже неодноразово привозити допомогу і спілкуватися з вояками. Це кошти не мої, а наших людей, які їх жертвують. Також висловлюю слова подяки від тих людей, які моляться: всім матерям, дружинам, сім’ям загиблих та поранених захисників. Також бажаю усім миру та Божого благословення. Ми всі разом відстоюємо нашу рідну землю – Україну».