• Головна
  • Новини
  • Предстоятель УПЦ (МП) нагородив бійців Дарницької Громадської Варти...

Предстоятель УПЦ (МП) нагородив бійців Дарницької Громадської Варти

30.04.2015, 10:34
Предстоятель УПЦ (МП) нагородив бійців Дарницької Громадської Варти - фото 1
Предстоятель УПЦ (МП) Митрополит Київський і всієї України Онуфрій 29 квітня у своїй резиденції на території Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври прийняв керівників і службовців Дарницької Громадської Варти.

IMG_7746.gif-7.gifПредстоятель УПЦ (МП) Митрополит Київський і всієї України Онуфрій 29 квітня у своїй резиденції на території Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври прийняв керівників і службовців Дарницької Громадської Варти.

Дарницька Громадська Варта була створена в Дарницькому районі столиці під час протесних акцій на Майдані Незалежності взимку 2014 року. Сьогодні її бійці сприяють забезпеченню громадського порядку і безпеки в столиці, готують добровольців для батальйонів територіальної оборони Києва. Дарницька Громадська Варта активно допомагає сім’ям учасників бойових дій на Сході України, а також постраждалим та загиблим в зоні АТО.

Як повідомляє офіційний сайт УПЦ (МП), Митрополит Онуфрій подякував бійцям за їхній внесок у справу дотримання громадського порядку і допомогу постраждалим співвітчизникам на Сході України, благословив їх на успішне несіння служби та нагородив церковними відзнаками.