На свято Покрови військовослужбовці молитимуться за мир

07.10.2014, 17:42
На свято Покрови військовослужбовці молитимуться за мир - фото 1
Така молитва відбуватиметься 14 жовтня у храмах тих Церков та релігійних організацій, які опікуються душпастирським служінням серед військовослужбовців.

Департамент Патріаршої курії Української Греко-Католицької Церкви у справах душпастирства силових структур України запрошує військовослужбовців та всіх охочих до с. Пирогів біля Києва, щоб 14 жовтня в храмі Покрови Богородиці УГКЦ спільно помолитися до Пречистої Діви, попросивши її заступництва перед ворогом, духовної опіки нашим захисникам та випросити мир в незалежній Україні (початок молитви о 10.00). Про це повідомляє Паломницький центр УГКЦ, інформує сайт УГКЦ.

Покрова_молитва.jpg

Така молитва відбуватиметься 14 жовтня у храмах тих Церков та релігійних організацій, які опікуються душпастирським служінням серед військовослужбовців. Варто зазначити, що у всіх секторах зони АТО, де душпастирюють священики УГКЦ та інших конфесій, також буде відправлено Молебень до Пресвятої Богородиці. Таке рішення було прийняте на засіданні Ради у справах душпастирської опіки при Міністерстві оборони України.