• Головна
  • Новини
  • На Тернопільщині пройде військове паломництво до Зарваниці...

На Тернопільщині пройде військове паломництво до Зарваниці

21.09.2012, 12:50

Близько 150 військовослужбовців та членів їх сімей Західного територіального командування внутрішніх військ МВС України 22-23 вересня візьмуть участь у IV Всеукраїнському військовому паломництві до чудотворного місця явлення Божої Матері у селі Зарваниця Тернопільської області.

Близько 150 військовослужбовців та членів їх сімей Західного територіального командування внутрішніх військ МВС України 22-23 вересня візьмуть участь у IV Всеукраїнському військовому паломництві до чудотворного місця явлення Божої Матері у селі Зарваниця Тернопільської області. Про це повідомляє ІА ЗІК.

Цьогорічна проща проводиться під гаслом «Бог покликав нас жити у мирі». Також у паломництві візьмуть участь військовослужбовці з’єднань і частин Сухопутних військ, Повітряних сил, Військово-морських сил та члени їх родин з усіх регіонів держави, а також представники інших військових формувань України.

Організатором паломництва виступає Департамент Патріаршої Курії Української Греко-Католицької Церкви у справах душпастирства силових структур України.