• Головна
  • Новини
  • Капелани УГКЦ молилися за силові структури, задіяні в ЄВРО-2012...

Капелани УГКЦ молилися за силові структури, задіяні в ЄВРО-2012

11.06.2012, 09:58
Капелани УГКЦ молилися за силові структури, задіяні в ЄВРО-2012 - фото 1
У Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла у м. Львові, єпископ Михаїл Колтун, керівник Департаменту Патріаршої курії УГКЦ у справах душпастирства силових структур, очолив Молебен до Христа Чоловіколюбця.

Kapelany.jpgУ Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла у м. Львові, єпископ Михаїл Колтун, керівник Департаменту Патріаршої курії УГКЦ у справах душпастирства силових структур, очолив Молебен до Христа Чоловіколюбця. Під час Молебню капелани молилися за працівників силових структур, які виконують своє служіння для забезпечення порядку під час чемпіонату з футболу ЄВРО 2012.

Розпочинаючи молитву за працівників силових структур, єпископ Михаїл зазначив, що «цей Молебен ми приурочуємо за них і за їхні родини, щоб тим самим подякувати перед Богом за їхнє служіння. Молимося за мир в їхніх родинах та за здоров’я». Звертаючи увагу на службовців, які задіяні в охороні порядку під час ЄВРО 2012, архиєрей сказав: «Молимося про це, щоби їм вистачило терпеливості і розуміння як службового, так і християнського, щоб їхнє служіння було доречним і успішним». Про це інформує прес-служба Сокальсько-Жовківської єпархії УГКЦ.