• Головна
  • Новини
  • Папа Бенедикт XVI привітав українських військовиків-паломників...

Папа Бенедикт XVI привітав українських військовиків-паломників

17.05.2012, 11:51
Папа Бенедикт XVI привітав українських військовиків-паломників - фото 1
Для українських військовиків стало традицією після завершення Міжнародного паломництва до Марійського санктуарію в Люрді відвідати Рим та взяти участь у загальній аудієнції зі Святішим Отцем.

Папа РимськийДля українських військовиків стало традицією після завершення Міжнародного паломництва до Марійського санктуарію в Люрді відвідати Рим та взяти участь у загальній аудієнції зі Святішим Отцем. Цього року теж, після 54-го Міжнародного військового паломництва до Люрду, яке тривало від 11 до 14 травня і зібрало в Марійському відпустовому місці у Франції понад 12000 людей у погонах з різних країн світу, у середу, 16 травня, українські військові під проводом владики Михаїла (Колтуна),ЧНІ, взяли участь у загальній аудієнції із Святішим Отцем Бенедиктом ХVІ.

Наприкінці аудієнції Папа Бенедикт XVI привітав українську делегацію, сказавши: «Вітаю військовиків з України, учасників військового паломництва до Лурду, і заохочую їх великодушно трудитись для безпеки та миру, з радістю даючи свідчення Євангелію Христа. Христос Воскрес!»

У відповідь прозвучило привітання "Україна любить Папу!" та спів «Христос Воскрес!», повідомляє Радіо Ватикан.