• Головна
  • Теми
  • Відбулося засідання Ради Синодального управління духовно-патріотичного виховання УПЦ КП...

Відбулося засідання Ради Синодального управління духовно-патріотичного виховання УПЦ КП

01.10.2010, 11:17
Відбулося засідання Ради Синодального управління духовно-патріотичного виховання УПЦ КП - фото 1
У Свято-Покровському храмі УПЦ КП на Солом'янці в Києві, у духовному центрі Синодального управління духовно-патріотичного виховання у зв'язках із Збройними Силами та іншими військовими формуваннями України відбулось засідання Ради управління.

Засідання_Ради_1.jpgУ Свято-Покровському храмі УПЦ КП на Солом'янці в Києві, у духовному центрі Синодального управління духовно-патріотичного виховання у зв'язках із Збройними Силами та іншими військовими формуваннями України 29 вересня відбулось засідання Ради управління. Провідна тема зібрання — обговорення стану душпастирського служіння у військових частинах Києва.

У вступній промові голова Управління протоєрей Димитрій Садов'як розповів про загальний стан співпраці війська та Церкви на сьогоднішньому етапі. Продовжили тему решта присутніх. Кожен священик, залучений до духовної опіки військових, прозвітував про свою діяльність. На завершення роботи засідання його учасники визначили недоліки душпастирських служінь у військових частинах і обговорили можливі шляхи їх подолання.

У роботі засідання, як повідомляє прес-служба УПЦ КП, взяли участь: протоєрей Олександр Трофимлюк, референт Управління; військові душпастирі — протоєрей Тарас Мельник, протоєрей Сергій Цьома, протоєрей Володимир Тимощук, протоєрей Іоан Михайлишин, протоєрей Костянтин Лозінський, протоєрей Михаїл Лесюк, священик Тарас Кобевка, диякон Богдан Гайдай та аспірант КПБА, що несе послух лектора у військових частинах Києва, Василь Бабій.