• Головна
  • Новини
  • Вночі в Одесі горів монастир УПЦ МП. Монахи підозрюють підпал...

Вночі в Одесі горів монастир УПЦ МП. Монахи підозрюють підпал

24.04.2020, 09:35
Вночі в Одесі горів монастир УПЦ МП. Монахи підозрюють підпал - фото 1
Сьогодні вночі в Свято-Успенському Одеському чоловічому монастирі сталася велика пожежа. Монахи підозрюють підпал. Про це йдеться на сторінці монастиря у соцмережі Facebook,

Сьогодні вночі в Свято-Успенському Одеському чоловічому монастирі сталася велика пожежа. Монахи підозрюють підпал. Про це йдеться на сторінці монастиря у соцмережі Facebook, повіломляє ТСН.

"Свідки заявляють про те, що спочатку невідомий кинув пляшки із запальною сумішшю під монастирські машини Toyota Hiace і ВАЗ-2107. Займання вдалося відразу загасити силами насельників монастиря за допомогою вогнегасників.

В цей же час почалася пожежа в господарському приміщенні. Насельники монастиря, помітивши ще одне загоряння, оперативно викликали пожежну охорону і через сім хвилин прибули перші розрахунки рятувальників, які приступили до гасіння пожежі", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на місці працювали пожежники та поліцейські.

"Станом на 4:00 ранку пожежа була локалізована і почалося проливання згорілих конструкцій. Жертв і постраждалих від пожежі немає, але в процесі гасіння пожежі, зламав ногу насельник Успенського чоловічого монастиря архимандрит Володимир (Якименко), коли допомагав співробітникам ГСЧС. Його з місця пригоди шпиталізувала швидка допомога", - уточнили у повідомленні.

Як відомо, згоріло господарське приміщення площею 1500 кв. м.