• Головна
  • Новини
  • Через коронавірус Саудівська Аравія тимчасово призупинила в’їзд паломників до Мекки...

Через коронавірус Саудівська Аравія тимчасово призупинила в’їзд паломників до Мекки

27.02.2020, 10:06
Через коронавірус Саудівська Аравія тимчасово призупинила в’їзд паломників до Мекки - фото 1
Саудівська Аравія тимчасово призупинила в’їзд в країну паломникам до Мекки і відвідувачам мечеті Пророка в Медині через побоювання можливого поширення коронавірусу.

Саудівська Аравія тимчасово призупинила в’їзд в країну паломникам до Мекки і відвідувачам мечеті Пророка в Медині через побоювання можливого поширення коронавірусу. Про це повідомляє Радіо Свобода.

27 лютого влада Саудівської Аравії також призупинили, зокрема, в’їзд особами, що мають туристичні візи, з країн, де з’явився коронавірус.

Міністерство закордонних справ заявило про вжиття заходів для захисту як своїх громадян, так і іноземних туристів. Поки що обмеження тимчасові.

У Саудівській Аравії офіційно не повідомляли про випадки коронавірусу в країні, хоча сусідній Кувейт заявив, що у них зафіксували інфікування коронавірусом 61-річного громадянина Саудівської Аравії. В сусідньому Ірані щонайменше 19 людей померли від цієї хвороби.

Інформації про те, чи будуть якісь обмеження для паломників в період хаджу, що має розпочатися наприкінці липня, наразі немає.

Кількість випадків зараження новим коронавірусом станом на 27 лютого сягнула 82 164, майже 33 тисячі одужали.