• Головна
  • Новини
  • Прокуратура назвала ймовірну причину пожежі в колишньому монастирі ордену тринітаріїв в Луцьку...

Прокуратура назвала ймовірну причину пожежі в колишньому монастирі ордену тринітаріїв в Луцьку

21.09.2019, 12:37
Ймовірною причиною пожежі в Луцькому військовому госпіталі, є коротке замикання. Про це повідомляє прес-служба військової прокуратури Західного регіону України.

Ймовірною причиною пожежі в Луцькому військовому госпіталі є коротке замикання. Про це повідомляє прес-служба військової прокуратури Західного регіону України.

 «За попередньою версією, ймовірною причиною пожежі є замикання проводів електропостачання», - йдеться у повідомленні, поширеному УНІАН.

За фактом пожежі військовою прокуратурою Луцького гарнізону зареєстроване кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 КК України. Процесуальне керівництво у вказаному кримінальному провадженні здійснюється прокурорами військової прокуратури Луцького гарнізону, а досудове розслідування – слідчими Луцького відділу поліції ГУ НП у Волинській області. Слідство триває.

Причина загоряння та збитки встановлюються.

Луцький гарнізонний військовий госпіталь розміщується у пам’ятці архітектури національного значення - монастирі ордену тринітаріїв, які були утверджені в Луцьку у 1717 році. Ймовірно, що монастир був збудований приблизно у 1729 році, а перед цим на тому місці стояв православний храм Святого Михайла XV століття.