• Головна
  • Новини
  • Єпископ УГКЦ висловив співчуття постраждалим і родинам загиблих внаслідок обвалу житлового будинку в м. Дрогобич...

Єпископ УГКЦ висловив співчуття постраждалим і родинам загиблих внаслідок обвалу житлового будинку в м. Дрогобич

29.08.2019, 11:37
Єпископ УГКЦ висловив співчуття постраждалим і родинам загиблих внаслідок обвалу житлового будинку в м. Дрогобич - фото 1
Зі словами солідарності й співчуття владика Ярослав (Приріз), єпископ Самбірсько-Дрогобицький УГКЦ звернувся в листі адресованому Міському голові м. Дрогобич Тарасу Кучмі.

Обвал.jpgЗі словами солідарності й співчуття владика Ярослав (Приріз), єпископ Самбірсько-Дрогобицький УГКЦ звернувся в листі, адресованому Міському голові м. Дрогобич Тарасу Кучмі.

«З великим сумом ми сприйняли сумну звістку, що раннім ранком 28 серпня 2019 р.Б. стривожила не тільки мешканців м. Дрогобича, але й усіх громадян нашої держави. Обвал житлового будинку по вул. Грушевського приніс горе у сім’ї дрогобичан, які втратили своїх рідних і близьких; кілька осіб важко поранені; багато людей втратили житло і майно.

У ці важкі хвилини від усіх вірних Самбірсько-Дрогобицької Єпархії УГКЦ через Вас хочу висловити нашу духовну солідарність і сердечні співчуття усім тим, хто постраждав від цієї жахливої події. Разом з Блаженнішим Святославом, Главою й Отцем УГКЦ, запевняю, що ми молимось за упокій жертв та за швидке видужання поранених, обіймаючи та втираючи сльозу кожному постраждалому»,- йдеться у листі.

Владика також закликав вірних, а також всіх людей доброї волі, не залишатися байдужими до біди ближніх, а надавати посильну допомогу.

Додамо, унаслідок обвалу будинку, який стався вночі 28 серпня у м. Дрогобич, на Львівщині,  вісім осіб загинуло, серед яких одна дитина. Під час пошуково-рятувальних робіт працівники ДСНС врятували сім осіб, серед них п’ятеро дітей. Постраждалих госпіталізували до медичних закладів з різними травмами.