• Головна
  • Новини
  • Вертоліт ДСНС перевіз з Умані до Києва паломника-хасида з інфарктом...

Вертоліт ДСНС перевіз з Умані до Києва паломника-хасида з інфарктом

12.09.2018, 13:14
Вертоліт Держслужби з надзвичайних ситуацій транспортував з Умані до Києва єврейського паломника з попереднім діагнозом "інфаркт", повідомив помічник начальника ГУ ДСНС України в Черкаській області Костянтин Проценко

Вертоліт Держслужби з надзвичайних ситуацій транспортував з Умані до Києва єврейського паломника з попереднім діагнозом "інфаркт", повідомив помічник начальника ГУ ДСНС України в Черкаській області Костянтин Проценко, пише Інтерфакс-релігія.

"11 вересня в Умані близько 18:00 стало погано 30-річному прочанинові. Після його огляду медичною бригадою фахівців з Ізраїлю чоловіка з попереднім діагнозом" інфаркт" гелікоптер ДСНС терміново доставив в Київський спеціалізований медичний центр", - написав К.Проценко в середу на своїй сторінці в "Фейсбуці".

Він зазначив, що в цьому році свято Рош га-Шана в Умані, яке традиційно стає місцем паломництва хасидів, супроводжувався великою кількістю НС.

"Схоже, за кількістю подій такого насиченого юдейського Нового року ще не було: апендицит, інфаркт і численні випадки залишених в приміщеннях напризволяще свічок і спроб розкласти мангали на балконах багатоповерхівок", - додав К.Проценко.