На Закарпатті загорілась церква УПЦ (МП)

23.06.2014, 17:08
На Закарпатті загорілась церква УПЦ (МП) - фото 1

У селі Нересниця Тячівського району 23 червня сталася пожежа у місцевій церкві. О 05.36 на пункт зв’язку 8-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Тячів надійшло повідомлення про пожежу в приміщенні храму УПЦ (МП) святого Пантелеймона, що на вул. Гірській, у селі Нересниця Тячівського району, повідомляє сайт Заголовок.

2-(1)-d.jpgУ селі Нересниця Тячівського району 23 червня сталася пожежа у місцевій церкві. О 05.36 на пункт зв’язку 8-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Тячів надійшло повідомлення про пожежу в приміщенні храму УПЦ (МП) святого Пантелеймона, що на вул. Гірській, у селі Нересниця Тячівського району, повідомляє сайт Заголовок.

На ліквідацію пожежі залучили чергові відділення 8-ї держаної пожежно-рятувальної частини м. Тячів, 2-го державного пожежно-рятувального поста смт Дубове та місцева пожежна команда с. Нересниця.

Пожежу локалізовали о 08:20. Загиблих та травмованих немає. Вогнем знищено крівлю та перекриття будівлі на площі 150 кв. м. Причина виникнення пожежі встановлюється.