• Головна
  • Новини
  • Під час свят будьте обережні із свічками! – застереження від МНС...

Під час свят будьте обережні із свічками! – застереження від МНС

04.01.2013, 14:20
Під час свят будьте обережні із свічками! – застереження від МНС - фото 1
Управління МНС Донецької області звернулося до вірян із проханням дотримаватися правил безпеки під час проведення релігійних обрядів.

88383.jpgУправління МНС Донецької області звернулося до вірян із проханням дотримаватися правил безпеки під час проведення релігійних обрядів. Про це повідомляє сайт «Коментарі. Донецьк».

Наближаються Різдвяні свята. У ці святкові дні храми відвідає велика кількість населення. До того ж, під час Літургії священнослужителі та віруючі використовують свічки - відкритий вогонь, який небезпечний при значному скупченні людей, зазначає Центр пропаганди ГУ МНС України в Донецькій області.

Рятувальники нагадують, що потрібно бути обережними при запалюванні свічок, закочувати рукави одягу, прибирати волосся під хустку, зменшуючи ризик попадання на них вогню свічки при нахилі голови, не запалювати в руках замість свічок легкозаймисті предмети, сірники та запальнички, стежити за дітьми, щоб вони не розмістили палаючу свічку поруч з вашим одягом, ознайомитися з планом евакуації з будівлі церкви, щоб знати дороги евакуації, яких обов'язково має бути кілька, а всі двері на вихід - відчинені.