• Головна
  • Новини
  • В Ужгороді на сходах кафедрального собору невідомий залишив мінометну міну...

В Ужгороді на сходах кафедрального собору невідомий залишив мінометну міну

30.11.2012, 10:51
В Ужгороді на сходах кафедрального собору невідомий залишив мінометну міну - фото 1
В Ужгороді на сходах, що ведуть до греко-католицького Хрестовоздвиженського кафедрального собору виявили мінометну міну. Першим її помітив випадковий перехожий: вибухонебезпечний предмет лежав на сьомій сходинці.

1%20(1)-19-p.jpgВ Ужгороді на сходах, що ведуть до греко-католицького Хрестовоздвиженського кафедрального собору, виявили мінометну міну. Першим її помітив випадковий перехожий: вибухонебезпечний предмет лежав на сьомій сходинці.

За повідомленням Закарпаття онлайн, на місце пригоди виїхали фахівці МНС, працівники ужгородського міськвідділу міліції оточили територію і перекрили рух на прилеглих із храмом вулицях

Прес-секретар ТУ МНС в Закарпатській області Наталія Батир підтвердила, що вибухонебезпечний предмет, а саме, мінометну міну часів Великої вітчизняної війни, виявили на східцях, що ведуть на вулицю Капітульну. За її словами, предмет, схожий на вибухобнебезпечний, помітив місцевий мешканець. На місце НП виїхала група піротехніків Аварійно-рятувального загону спецпризначення Територіального управління. Після обстеження фахівці з’ясували, що це мінометна міна часів ВВВ діаметром 50 мм. Хто і з якою метою залишив міну у людному місці, встановлюватимуть правоохоронці. Саму ж міну, за словами Наталії Батир, буде сьогодні знешкоджено на військовому полігоні в селі Оріховиця Ужгородського району.