Вогонь пошкодив храм УПЦ КП на Волині

23.06.2012, 11:14
Займання виникло у куполі храму. До гасіння пожежі було залучено чергову варту державної пожежної рятувальної частини №6 м. Ківерці, місцеву пожежну охорону сіл Цумань та Журавичі.

22 червня о 5 годині 45 хвилин у селі Домашів Ківерцівського району виникла пожежа у будівлі церкви Апостолів Петра і Павла УПЦ Київського Патріархату. Займання виникло у куполі храму. До гасіння пожежі було залучено чергову варту державної пожежної рятувальної частини №6 м. Ківерці, місцеву пожежну охорону сіл Цумань та Журавичі.

Першочерговим завданням бійців МНС було не допустити розповсюдження вогню на всю будівлю. За 17 хвилин пожежа була локалізована, а за годину - повністю ліквідована. Вогонь пошкодив 25 кв.м. дерев’яного куполу.

Завдяки оперативності працівників МНС, церкву, яка збудована у 2008 році, вдалося врятувати від повного знищення вогнем.

Причина пожежі – удар блискавки. Загиблих та травмованих немає. На місці пожежі працювала оперативна група територіального управління МНС та Держтехногенбезпеки, повідомляє МНС України у Волинській обл.