• Головна
  • Новини
  • Експерти шукають причину пожежі в Свято-Преображенському соборі...

Експерти шукають причину пожежі в Свято-Преображенському соборі

27.01.2012, 15:56
Експерти шукають причину пожежі в Свято-Преображенському соборі - фото 1
У Свято-Преображенському храмі, який вчора загорівся в райцентрі Болград на Одещині, працюють експерти.

Пожежа в БолградіУ Свято-Преображенському храмі, який вчора загорівся в райцентрі Болград на Одещині, працюють експерти. Міліціонери вже оприлюднили попередню причину пожежі – залишений будівельниками без нагляду електронагрівач. Про це інформує сайт Коментарі. Одеса.

«Попередня причина пожежі - залишений будівельниками без нагляду в нічний час працюючий електронагрівач. За даним фактом проводиться перевірка та встановлюється сума збитків», - рапотрує міліцейська пресс-служба.

Однак у центрі громадських зв'язків ГУ МНС в Одеській області цю інформації не підтверджують.

«В даний момент на місці пожежі працює лабораторія, яка і повинна встановити причину. Поки що вона не відома. Очевидно, що міліція на це питання не може відповідати», - зазначила співробітник відомства.

Вона також спростувала інформацію низки ЗМІ про те, що причиною загоряння стало порушення правил безпеки під час зварювальних робіт. «Це тільки версії ЗМІ», - кажуть у МНС.

Пожежа в Спасо-Преображенському соборі Болграда сталася 26 січня. Рятувальникам знадобилося 10 годин, щоб впоратися з вогнем. Площа пожежі склала 500 кв.метрів.