• Головна
  • Новини
  • У Євпаторії поминають жерт вибуху житлового будинку на вулиці Некрасова...

У Євпаторії поминають жерт вибуху житлового будинку на вулиці Некрасова

23.12.2009, 15:05
У Євпаторії поминають жерт вибуху житлового будинку на вулиці Некрасова - фото 1
Рік тому, 24 грудня 2008 року, в Євпаторії відбувся вибух житлового будинку № 67 на вулиці Некрасова, в результаті якого загинуло 27 осіб. У зв’язку з річницею трагедії від 23 до 27 грудня в храмах міста відбуватимуться поминальні богослужіння.

SVICZKA.jpgЄВПАТОРІЯ — Рік тому, 24 грудня 2008 року, в Євпаторії відбувся вибух житлового будинку № 67 на вулиці Некрасова, в результаті якого загинуло 27 осіб. У зв’язку з річницею трагедії від 23 до 27 грудня в храмах міста відбуватимуться поминальні богослужіння.

Як інформує офіційний сайт міста Євпаторія, увечері 24 грудня о 21.30 біля будинку №67 відбудеться траурна церемонія за участю мешканців, духовенства, керівництва міста та громадськості. За домовленістю з митрополитом Сімферопольським та Кримським УПЦ Лазарем, на цьому місці відбудеться панахида за участю всіх священиків єпархії.  

Усі траурні заходи проводитимуться поблизу будинку №67 зі сторони вулиці Некрасова. Упродовж дня, 24 грудня, усі охочі зможуть прийти сюди, щоб пом’янути жертв вибуху.

Довідка:

24 грудня 2008 року в Євпаторії у житловому будинку на Некрасова, 67 стався вибух, у результаті якого зруйнувалися два під'їзди п'ятиповерхової будівлі, в яких проживало 62 особи.

Рятувальниками МНС з-під уламків будинку врятовали 21 людину, 27 осіб загинули. За версією правоохоронців, причиною пожежі стали 11 балонів з киснем, що зберігалися в підвалі будинку. Відповідно до рішення суду, трьох працівників комунального підприємства «Житловик-1» засуджено до різних термінів ув'язнення, від 6 до 8 років.