• Головна
  • Новини
  • Архиєпископ УПЦ висловив вдячність рятувальникам, що борються з негодою...

Архиєпископ УПЦ висловив вдячність рятувальникам, що борються з негодою

21.12.2009, 11:16
Архиєпископ УПЦ висловив вдячність рятувальникам, що борються з негодою - фото 1
Голова Синодального військового відділу УПЦ звернувся до керівництва та співробітників Міністерства з надзвичайних ситуацій (МНС) України у зв’язку зі складною кліматичною ситуацією, що склалася в нашій державі.

Zuma_1.jpgКИЇВ — Голова Синодального військового відділу УПЦ звернувся до керівництва та співробітників Міністерства з надзвичайних ситуацій (МНС) України у зв’язку зі складною кліматичною ситуацією, що склалася в нашій державі. Архиєпископ Августин, звертаючись до співробітників МНС, рятувальників, наголосив, що Церква молиться за них. «Ми просимо Всемилостивого Бога зміцнити вас, надати вам духовного та фізичного здоров’я, витримки і мужності», — йдеться у зверненні.

Від імені військового духовенства УПЦ, як інформує прес-служба УПЦ, архиєпископ висловив рятувальникам «щиру вдячність за подвиг». Він також висловив розуміння, що, рятуючи щодня інших, самі рятувальники відчувають потребу в підтримці, та «дбати про себе і своїх рідних ніколи». Тому голова Синодального військового відділу УПЦ запевнив рятувальників, що про них ніколи не забуває Церква.