• Головна
  • Новини
  • Молоді християнські лідери обговорили, як жити в умовах кризи і нестабільності...

Молоді християнські лідери обговорили, як жити в умовах кризи і нестабільності

19.03.2015, 10:34
Молоді християнські лідери обговорили, як жити в умовах кризи і нестабільності - фото 1
В середу 18 березня в місіонерському центрі асоціації «Духовнє відродження» було проведено круглий стіл на тему «Лідерство в умовах кризи». Молоді християнські лідери з різних країн обговорювали питання лідерства в сучасних умовах.

Криза_3.jpgexklusiv.gifВ середу 18 березня в місіонерському центрі асоціації «Духовнє відродження» було проведено круглий стіл на тему «Лідерство в умовах кризи». Молоді християнські лідери з різних країн обговорювали питання лідерства в сучасних умовах.

В якості спікера заходу виступав Михайло Черенков, доктор філософських наук, богослов, професор, який у вступному слові зазначив, що криза і нестабільність в країні набрали широких обертів. І нам потрібно навчитись жити в стані цієї кризи. Тому питання лідерства в таких важких умовах набирає нових і надзвичайно актуальних форм. Які лідерські якості необхідні в умовах кризи? За його словами у цей важкий час важливо перш за все слід усвідомлювати соціальну відповідальність, потрібне добровільне та солідарне лідерство, яке змінює суспільство.

криза_1.jpg

криза_2.jpgПід час дискусії виступили такі молоді християнські лідери, як Брія Блессінг співачка, волонтер зі Львова; Денис Гореньков директор Співдружності студентів-християн України, волонтер; Олег Магдич молодіжний пастор церки «Нове життя», волонтер; Веніамін Садовський керівник реабілітаційного служіння, пастор общини «Живий Ізраїль»; Елі Дорфман пастор, викладач інституту міжнародного бізнесу; та Кейс Брауер викладач дисциплін по лідерству та конфліктології.  В своїх вони виступах на прикладі особистих історій вони показували важливість спільної боротьби, розглядали питання про феномен волонтерства в Україні. Народження нових лідерів-волонтерів.

«Українські волонтери – це професіонали, що жертвують своїм часом і докладають всіх зусиль для того, щоб служити суспільству. Вони надають не хаотичну, а добровільної і професійної допомогу», - зазначив Денис Гореньков.

криза_5.jpgМолоді християнські лідери з Ізраїлю розказували, як це жити в стані постійної кризи, адже вони перебувають в ньому з початку заснування держави. Проте підкреслили, що у зв’язку з кращою соціально-економічною ситуацією їм все таки легше жити в стані кризи ніж українцям.

Розглянули якості та характеристики, що необхідні лідеру, підкреслили важливість відповідальності та чистої совісті в особистості нового, осмисленого, соціально відповідального лідерства, лідерства що змінить країну. Про це повідомила Ірина Риндиш.