• Головна
  • Новини
  • Молоді протестанти з 10 країн світу у Вінниці роздумували над Страхом Господнім...

Молоді протестанти з 10 країн світу у Вінниці роздумували над Страхом Господнім

13.08.2012, 12:36
Молоді протестанти з 10 країн світу у Вінниці роздумували над Страхом Господнім - фото 1
"Страх Господній буде скарбом твоїм", - під таким девізом у Вінниці відбулася XVIII всеукраїнська молодіжна конференція Об'єднаної Церкви християн віри євангельської (ОЦХВЄ). Вона тривала три дні з 10 по 12 серпня.

xviii_konferenciya"Страх Господній буде скарбом твоїм" - під таким девізом у Вінниці відбулася XVIII всеукраїнська молодіжна конференція Об'єднаної Церкви християн віри євангельської (ОЦХВЄ). Вона тривала три дні з 10 по 12 серпня.

З різних країн в подільську столицю приїхало більше двох тисяч молодих п'ятидесятників - США, Німеччини, Казахстану, Латвії, Литви, Естонії, Росії, Білорусі, Молдови.

Про це повідомляє сайт Новини християнського світу.

Керуючий єпископ ОЦХВЄ країн СНД і Балтії Георгій Бабій висловив побажання, щоб "молодь, очистивши себе від усього поганого, могла увійти в четвертий вимір. Бог хоче, щоб тепер, живучи на землі, ви вже випробовували цю радість і святість".

Відповідальний євангеліст ОЦХВЄ України Сергій Богачук, закликаючи до молитви, сказав: «Страх Господній - це страж відносин між Богом і людиною", так як девізом конференції став вірш Біблії, який записаний в Ісаї 33:6: «Страх Господній буде скарбом твоїм».

Пастор-вчитель Ігор Азанія говорив про справжні цінності: «Є прикраси, якими може прикрасити себе людина і є прикраси, якими людина звеличує Бога. Ми рекламуємо цінності цього світу або цінності Господа. Ми повинні прикрашати себе такими цінностями, які цінні в очах Бога. Бог не полонить красою особи або зростання, а чистотою і непорочність серця ».

Весь день молодь слухала проповіді, молилася, славила Бога, спілкувалася. Завершилася конференція проповіддю Михайла Чижа, який закликав братів і сестер до оновлення відносин з Богом.

Увечері в таборах, де ночувала велика частина гостей, пройшли бесіди про вибір супутника життя та заторкувалися інші важливі для молодих людей питання.