• Головна
  • Новини
  • Завершується реєстрація на конференцію «Церква в інформаційному суспільстві»....

Завершується реєстрація на конференцію «Церква в інформаційному суспільстві».

10.05.2011, 15:24
Завершується реєстрація на конференцію «Церква в інформаційному суспільстві». - фото 1

Дводенна медіа-конференція «Церква в інформаційному суспільстві», яка відбудеться 20-21 травня 2011 року в Одесі, збере фахівців у сфері маркетингу, Public relations, державно-церковних відносин, юристів, журналістів, медіа-менеджерів, представників прес-служб, блогерів і духовенство. Участь у конференції візьмуть представники католицьких, православних і євангельських Церков України, Росії та Латвії.

Славский.jpgДводенна медіа-конференція «Церква в інформаційному суспільстві», яка відбудеться 20-21 травня 2011 року в Одесі, збере фахівців у сфері маркетингу, Public relations, державно-церковних відносин, юристів, журналістів, медіа-менеджерів, представників прес-служб, блогерів і духовенство.

Участь у конференції візьмуть представники католицьких, православних і євангельських Церков України, Росії та Латвії.

Ідея проведення такої конференції виникла після форуму для блогерів і журналістів "Odessa Camp", який відбувся в серпні 2010 року. Церкви Одеси спільно з РІСУ ініціювали проведення такого форуму для християнських спільнот.

На сайті РІСУ опублікована програма конференції, а також перелік спікерів. Серед одеситів, які будуть навчати християн зовнішньої комунікації та технологіям Web 2.0, – піарник Борис Ходорковський, юрист Олександр Славський, журналіст та консультант з нових медіа Оксана Маслова, а також Олександр Доброєр – богослов, фахівець з public relations, бізнес-тренер, соціолог і журналіст і Олександр Чумаков , монах-салезіянін УГКЦ, засновник благодійного фонду "Світлий Дім" в Одесі.

Із зарубіжних доповідачів у конференції візьмуть участь Денис Марков (Росія), і Павло Лєвушкан (Латвія).

Конференція складається з чотирьох потоків: перший день спікери будуть говорити про стратегію просування в інформаційному полі, лобіювання, державно-конфесійні відносини, управління репутацією і захист релігійної свободи через ЗМІ.

Другий секційний день буде проходити в три потоки: «Прес-служба в Церкві», «Журналістика та медіа-менеджмент» і «Web 2.0», де фахівці, що працюють у цих напрямках, поділяться знанням та досвідом з колегами, що представляють різні церковні структури, світські і християнські ЗМІ.

Про спікерів:

Марков.jpgДенис Марков – маркетолог з Москви, постійний спікер галузевих конференцій, викладає на тематичних курсах в Російському Університеті Дружби Народів, Московської Фінансово-Юридичної Академії, Академії Народного Господарства та інших.

У 2010 році організував інформаційне служіння Церкви 21 століття, Санкт-Петербург, є членом Асоціації Інтернет-євангелістів, допомагає різним церквам використовувати сучасні технології для проповіді Євангелія Ісуса Христа.

Павло Левушкан, гість з Латвії – головний редактор порталу Baznica.Info. Провідний експерт Центру стратегічних ініціатив "Інша Європа". Директор з розвитку компанії "Центр ефективних комунікацій", фахівець у сфері нових медіа, блогер, тренер, консультант.

Серед українських спікерів:

Конова.jpgНаталія Конова, кореспондент журналу «Профіль»,

Віталій Шабунін, помічник народного депутата України Лесі Оробець,

Олена Шабуніна, голова громадської організації "Сімейний клуб".

Дмитро Крикун – тележурналіст, медіа-експерт та медіа-тренер, консультант з комунікацій, організатор численних конференцій та медіа-акцій.

Ігор Дідок - маркетолог з 10-річним досвідом управління. Обіймав посади керівника департаменту маркетингу в таких компаніях, як "Спортмастер", УСК "Княжа", "Пузата хата" та ін.

о. Микола Мишовский, священик РКЦ, головний редактор громадсько-релігійного журналу та інтернет-видання «CREDO».

Максим Васін - виконавчий директор Інституту релігійної свободи, юрист, експерт у сфері державно-церковнх питань.

та інші.

З детальною програмою конференції можна ознайомитися на РІСУ. Реєстрація здійснюється за електронною адресою [email protected]. Додаткова інформація за телефоном: 067 18 06 777.