• Головна
  • Новини
  • Визначено найкращих учителів предметів духовно-морального спрямування...

Визначено найкращих учителів предметів духовно-морального спрямування

02.04.2018, 11:19
Визначено найкращих учителів предметів духовно-морального спрямування - фото 1
В Острозькій академії назвали найкращих учителів предметів духовно-морального спрямування.

В Острозькій академії назвали найкращих учителів предметів духовно-морального спрямування, інформує "Район.Острог".

вчителі.jpg

За результатами XIІІ Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Учитель року предметів духовно-морального спрямування» нагородили всіх учасників, що представляли 13 областей України та визначили переможців у двох номінаціях: «Учитель року» та «Вихователь року».

Усі ви сьогодні продемонстрували такий потенціал, таку креативність, що вам може позаздрити будь-який колектив. Будь-яка школа не тільки України, а й Європи мала б за щастя мати таких педагогів. Кожен заклад повинен пишатися не тільки вашими здобутками, а й прекрасними особистісними якостями, які ви продемонстрували, – звернувся до присутніх Василь Жуковський, організатор заходу, голова ГО «Всеукраїнська асоціація педагогів і психологів із духовно-морального виховання»

За підсумками конкурсних випробовувань, що містили письмовий тест на знання Святого Письма, демонстрацію фрагмента уроку та коментування біблійних віршів призові місця розподілилися так:

Вихователь року:

І місце – Скворцова Зінаїда (Школа «Духовна істина» дошкільного навчального закладу ясла-садок №33 Рівненської міської ради Рівненської області);

ІІ місце – Засипко Галина (ДНЗ №11 «Чебурашка» відділу освіти Покровської міської ради Донецької області);

ІІІ місце – Андрушків Галина (ДНЗ №36 «Пролісок» ясла-садок загального розвитку відділу освіти Добропільської міської ради Донецької області);

ІІІ місце – Андрійчук Валентина (ДНЗ «Струмочок» Грем'яцької с/р Острозького району Рівненської області).

Учитель року:

І місце – Гладка Олена (НВК «ДНЗ – ЗОШ І–ІІІ ступенів №15» м. Сміла Черкаської області);

ІІ місце – Сенько Віталій (ІФ ПНВК «Католицька ЗШ І–ІІІ ст. – гімназія св. Василія Великого» Івано-Франківська області);

ІІІ місце – Івасюк Марія (Лужанський ЗЗСО ім. В. Орелецького Кіцманського району Чернівецької області);

ІІІ місце – Дзюба Іван (Ірпінська ЗОШ І–ІІІ ступенів №5 Ірпінської міської ради Київської області)

Присутній на нагородженні Олег Власюк, представник Рівненського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, почесною подякою РОІППО нагородив Василя Жуковського, зазначивши:

Від імені свого інституту висловлюю щиру подяку людині, про яку, можливо, за всіма цими приємними клопотами ми трохи забули, ідейному натхненникові, моторові цього дійства, Жуковському Василю Миколайовичу за багаторічну співпрацю та популяризацію предметів духовно-морального спрямування в закладах освіти.