• Головна
  • Новини
  • На ІІ Всеукраїнському конгресі вчителі предметів морально-духовного спрямування ділитимуться досвідом...

На ІІ Всеукраїнському конгресі вчителі предметів морально-духовного спрямування ділитимуться досвідом

16.09.2013, 10:00
18-19 жовтня 2013 року в рамках VІ Міжнародного форуму «Простір гуманітарної комунікації» відбудеться ІІ Всеукраїнський конгрес вчителів предметів морально-духовного спрямування.

18-19 жовтня 2013 року в рамках VІ Міжнародного форуму «Простір гуманітарної комунікації» відбудеться ІІ Всеукраїнський конгрес вчителів предметів морально-духовного спрямування.

Конференцію організовують і проводять: Асоціація педагогів з предметів духовно-морального спрямування, Громадська рада з питань співпраці з церквами та релігійними організаціями при Міністерстві освіти і науки України ,Центр дослідження релігій національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова, Інститут педагогіки Національної академії педагогічних наук України, Центр дослідження теологічної та релігійної освіти Молодіжної асоціації релігієзнавців.

Мета конгресу: поділитися досвідом, теоретичними та практичними Інститут педагогіки Національної академії педагогічних наук України напрацюваннями у сфері викладання, регулювання, методичного, правового та фінансового забезпечення викладання предметів морально-духовного спрямування у дошкільних, середніх та вищих навчальних закладах України.

У роботі конгресу планується участь представників Міністерства освіти і науки України, Академії педагогічних наук України, Національного педагогічного університету ім. М.П.Драгоманова, Громадської ради з питань співпраці з церквами і релігійними організаціями при МОН України, вищих навчальних закладів, представників церков і релігійних організацій, керівників і представників громадських об’єднань вчителів предметів духовно-морального спрямування.

До участі запрошуються всі, хто задіяний у процесі навчання предметам морально-духовного спрямування у загальноосвітніх навчальних закладах України.

Зусіх питань, що стосуються конгресу, можна звертатись за електронною адресою  [email protected]  (Віталій Хромець)

Детальна інформація про форум та конгрес на сайті http://pgk.in.ua