У всіх школах Львова проведуть тиждень духовності

22.03.2011, 09:49
У Львові з 28 березня до 1 квітня розпочинається тиждень духовності у всіх школах міста. У рамках тижня духовності відбудуться різноманітні релігійні та навчально-виховні заходи.

У Львові з 28 березня до 1 квітня розпочинається тиждень духовності у всіх школах міста. У рамках тижня духовності відбудуться різноманітні релігійні та навчально-виховні заходи. Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Відтак, 29 березня о 13.00 год. у школі №73 (вул. Дністерська, 5) відбудеться міський семінар для вчителів християнської етики з різних районів міста. Метою семінару є передача досвіду навчання дітей, залучення учнів до церковних подій.

Також у рамках заходу буде проведено відкритий урок з християнської етики у 8 класах школи та хресна дорога, яку поставлять учні 9 класів.

«На цей семінар ми хочемо залучити і вчителів християнської етики, і молодь. Я вже третій рік проводжу хресну дорогу для учнів, хочу передати свій досвід іншим вчителям, щоб вони змогли організовувати хресну дорогу для своїх вихованців», – роповіла вчитель-організатор заходу Іванна Дмитрів.