Християни-баптисти провели у Києві першу міжнародну конференцію з християнської етики

Асоціація християнських медиків та педагогів спільно з Всеукраїнським союзом об’єднань євангельських християн баптистів провела першу міжнародну конференцію з християнської етики.

Мета конференції – духовно повчальна, допомогти державі у формуванні концепції християнської етики в школах та ВУЗах, забезпечити навчальним матеріалом вчителів у школах України, стати проміжною ланкою між суспільством та законодавчими органами для розвитку християнської моралі в суспільстві.

Як повідомляє Інформаційне Агентство CNL-NEWS, актуальні питання християнської етики, біблійне виховання дітей, проблеми та шляхи їх вирішення зібралися розглянути церковні служителі, фахівці християнської освітньо-виховної сфери, професорський склад з Міністерства освіти України, медпрацівники, представники зарубіжних організацій, викладачі шкіл.

Провідним доповідачем на конференції виступив Іван Вилков, єпископ об'єднання болгарських баптистських церков, викладач богословських дисциплін. Він говорив про те, як працюють духовно-моральні закони в Священному Писанні.

Організатори конференції сподіваюсться спільними зусиллями відродити християнські цінності в серцях людей нашого суспільства, дотримуючись біблійних цінностей у вихованні дітей.

За повідомленням організаторів, у вересні Асоціація християнських медиків і педагогів планує провести конференцію для медпрацівників, на якій розгляне актуальні питання застосування християнських принципів у професійній медичній практиці.

РІСУ неодноразово інформувала про проведення подібних профільних конференцій християн-медиків, християн-юристів та християн-журналістів та блогерів. Організаторів таких заходів традиційно виступає Спілка молодих християн України.