• Головна
  • Новини
  • У Львові стартувала благодійна акція до дня Святого Миколая «Подаруй дитині свято»...

У Львові стартувала благодійна акція до дня Святого Миколая «Подаруй дитині свято»

13.11.2019, 13:37
У Львові стартувала благодійна акція до дня Святого Миколая «Подаруй дитині свято» - фото 1
Усі охочі можуть долучитися до ініціативи, обравши собі дитячий лист і здійснивши мрії малюків, які потребують нашої підтримки. Поки що в рамках акції у Фейсбуку опубліковано вже понад пів сотні листів, їх написали вихованці школи-інтернату № 100 для дітей з вадами зору.

Усі охочі можуть долучитися до ініціативи, обравши собі дитячий лист і здійснивши мрії малюків, які потребують нашої підтримки. Поки що в рамках акції у Фейсбуку опубліковано вже понад пів сотні листів, їх написали вихованці школи-інтернату № 100 для дітей з вадами зору. Про це повідлмляє Департамент інформації УГКЦ.

Правила традиційно незмінні: з опублікованого альбому на Фейсбук-сторінці акції  «Подаруй дитині свято» необхідно обрати лист і виконати побажання його автора. Напередодні свята підписаний пакунок треба принести в «Офіс святого Миколая» (вул. Винниченка, 12/2, другий поверх, Львівський обласний молодіжний центр), а вже 20 грудня усі подарунки передадуть маленьким замовникам.

Дещо згодом збираються опублікувати ще 180 листів-побажань, які зібрала соціальна служба Львівської міської ради від дітей із малозабезпечених та багатодітних родин. Зауважимо, що акція «Подаруй дитині свято» відбувається у Львові вже увосьме.