• Головна
  • Новини
  • Триває благодійна акція Карітасу України «Великодня пожертва»...

Триває благодійна акція Карітасу України «Великодня пожертва»

15.03.2018, 12:25
Триває благодійна акція Карітасу України «Великодня пожертва» - фото 1
У Карітасі України з нагоди приближення найбільшого християнського свята – Дня Христового Воскресіння – триває традиційна благодійна акція «Великодня пожертва».

У Карітасі України з нагоди приближення найбільшого християнського свята – Дня Христового Воскресіння – триває традиційна благодійна акція «Великодня пожертва».

Скриньки для пожертв розміщені в церквах, офісах осередків Карітасу та інших громадських місцях. Якщо поруч з вами немає брендованої скриньки Карітасу, то ви можете зробити благодійну пожертву та переказати кошти для для потребуючих онлайн не виходячи з дому.

Благодійна_акція_Великодня_пожертва.jpg

«Давайте спільними діями створимо диво – навіть невелика фінансова допомога зможе перетворитися у святкові смачні паски для наших підопічних! Мінімально обмежуючи себе в чомусь, ми можемо віддати це ближньому, якому вкрай потрібна допомога. Піклуючись про тих, хто потребує допомоги, ми приносимо у наш часто жорстокий і несправедливий світ трохи милосердя та підтримки. Варто пам’ятати, що духовність і моральність починається не з обрядів чи символів, а з почуття радості й любові у власному серці. Основою Християнського світогляду є найсильніше і прекрасне почуття – Любов. Тож давайте поділимось власною любов’ю з тими, хто найбільше цього потребує. Всі знаємо, якими веселими стають очі членів родини, які сідають за святковий стіл, які щасливі діти, які безтурботно змагаються, чия крашанка сильніша, як міняється обличчя стареньких, які отримують бажаний, але неочікуваний подарунок. Наш невеликий внесок зможе Великдень справжнім святом для сотень потребуючих», - закликають у Карітасі.